Arkitektritade hus

  • Vid ett första möte så går vi igenom era önskemål från tex skisser,bilder, ritningar & tillsammans med vår gemensamma erfarenhet så hittar vi ideér som till slut skall bli erat drömhus.
  • Om det skulle vara så att ni inte har en ritning så ombesörjer vi detta åt er i detta skedet & Vi bokar in ett möte för att presentera ritningen för er & efter godkänd ritning så kommer vi allt närmare det första spadtaget.
  • Nu går vi igenom materialval,planering för utförandet & har skapat ett kalkylunderlag för att ha en tydlig process mot målet.
  • Nu presenterar vi en färdig kalkyl/anbud för det aktuella projektet & känner man sig bekväm med detta så går vi vidare för kontraktskrivande samt byggstart.

 

Vi hjälper dig att få till din husdröm med vårt koncept från ritning till taknock & vi hjälper dessutom till med processen kring byggnadslov som många tycker är en liten krånglig detalj för att lyckas med sitt drömhus.

Vi bygger enbart lösvirkes & vi har över 30 års erfarenhet av lösvirkeshus med många olika variationer av önskemål från kunder.

Fakta

Vi har specialiserat oss på att bygga unika lösvirkeshus. Detta innebär att du kan designa sitt hus själv. Vi utför även nybyggnad av alla typer av lokaler för varierande ändamål.

Kontakta oss

Start typing and press Enter to search