Fastighetsunderhåll

Vi utför fastighetsservice på bostadsrättsföreningar,fastighetsbolag,företag & privatpersoner. Vi hanterar allt inom underhåll av er fastighet med alltifrån fönsterbyten,stambyten,fasadbyten,restaurering,lekplatser allt inom yttre & inre underhåll. Vi har erfarenhet från flera projekt avseende tandläkarmottagningar,läkarmottagningar,vårdcentraler mm.

Fakta

Planerat fastighetsunderhåll har stor betydelse för fastighetens funktionalitet och livslängd. Genom välplanerade åtgärder minimeras riskerna för skador på människor och miljö och kapitalförstörelse undviks samtidigt som fastigheternas funktionalitet bibehålls. Vi kan erbjuda både planerat och felavhjälpande fastighetsunderhåll.

Fönsterbyten

Vi har erfarenhet av fönsterbyten både villa samt större projekt. Vi håller i hela projektet för er trygghet. Från måttagning,inköp,montering samt besiktning.

Vid god tillgänglighet byter vi även utan ställning med hjälp av vår teleskoplastare, med kapacitet på 18 meter som både förenklar & kostnadseffektiviserar hela projektet.

Kontakta oss

Start typing and press Enter to search