Om Oss

Vi löser era önskemål från grund till tak!

Vi har en lång och bred erfarenhet av nybyggnation, entreprenader, renoveringar, försäkringsskador, om och tillbyggnader. Oavsett vilket behov du har, kan vi på A. Petterssons Bygg, hjälpa dig att genomföra ditt projekt och vår ambition är att alltid göra byggprocessen så enkel som möjligt för dig som kund. Vi har ett gott samarbete med företag inom el, VVS mm, som vi anlitar vid större uppdrag.

Entreprenörsanor

A. Pettersson bygg AB är ett företag med entreprenörsanor långt tillbaka i tiden, främst byggmästartraditioner men även måleri och el.

Vi är ett byggföretag som har hela Blekinge och södra Småland som arbetsområde. Vi utför uppdrag till försäkringsbolag, fastighetsbolag,bostadsrättsföreningar, Svenska kyrkan, företag, privatpersoner samt föreningar.

Enligt kundens önskemål

Anders som äger och driver företaget har varit i byggbranschen sedan mitten på 70-talet. Han har arbetat som snickare, arbetsledare/platschef men har sedan 1994 drivit eget företag.

I dag består företaget av 21 personer, inklusive Anders själv som tillsammans kan utföra de flesta arbetsuppgifter som förekommer inom byggbranschen. Allt enligt kundens önskemål. Företaget har även ett stort kontaktnät med seriösa och kunniga underentreprenörer, och kan därför erbjuda helhetslösningar med hög kvalité och snabba avslut.

Engagemang

Miljö

Vi ska vara ett företag som verkar för en bättre miljö genom att ständigt värdera det vi gör utifrån dess miljöpåverkan.

• Vi förbättrar ständigt vår verksamhet och dess påverkan på den inre och yttre miljön enligt våra fastställda miljömål med lagar och andra krav som miniminivå.

• Vi stimulerar vår personal att öka kunskapen och höja medvetandet kring miljöfrågor genom utbildning och information.

• Vi ska arbeta för att prioritera samarbete med leverantörer och entreprenörer som arbetar aktivt med miljöfrågor och tar ansvar för sina produkters miljöpåverkan. Samarbetet skall syfta till att påverka materialval, utformning och användning av produkter, så att de blir väl anpassade till miljön.

• Vi ska arbeta så att allmänt avfall och farligt avfall omhändertas, återanvänds eller återvinns på ett så miljöanpassat sätt som möjligt.

• Vi ska minimera användningen och spridningen av ämnen som inte ingår i det naturliga kretsloppet.

• Vi ska hushålla med resurser och minska belastningen från transporter, samt förebygga föroreningar.

• Vi ska ha kontinuerliga personalmöten, diskussioner med kunder och leverantörer så kan vi hjälpas åt att föra miljöarbetet framåt i hela företaget.

Kan vi hjälpa dig med att förverkliga din byggdröm?

Tillsammans gör vi skillnad!

Start typing and press Enter to search