Kontakta oss

Kontakta oss

Adress:

Silvervägen 5
371 50 KARLSKRONA

Telefon:

0731-499335
el. 0732-954203

ANDREAS ENGDAHL
Snickare
Andreas är allkonstnären med stort kunnande inom såväl kakel och klinkers som snickeriarbeten, hjäper även till med kalkylarbete. Kör helst sin endurohoj på fritiden. Har nära till endurobanan, bor med sin familj i Rödeby.

Telefon: 0731 – 49 93 34
E-post: andreas.engdahl@petterssonsbygg.se

JIM KARLSSON
Snickare
Jim är en herre i sina bästa år, mycket kompetent snickare som löser allt som har med byggnation att göra,när han inte bygger så snörar han gärna på sig skridskor eller jympadojjor.

Jim bor i Listerby med sin familj.

Telefon: 0709 – 49 93 38
E-post: jim.karlsson@petterssonsbygg.se

ANDREAS GUSTAVSSON
Snickare
Andreas har stor erfarenhet av försäkringsskador men är även duktig på övrigt snickeri. Renoverar sitt hus på fritiden.Andreas kamperar ihop med Magnus Edekling,mycket bra team som löser det mesta inom bygg. Andreas bor i Ramdala.
Telefon: 0731 – 49 93 32
E-post: andreas.gustavsson@petterssonsbygg.se

MAGNUS EDEKLING
Snickare
Magnus bor i Rödeby med sin familj, har en lång erfarenhet av snickeriarbete har tillsammans med sin far drivit eget i många år. Magnus valde att bli anställd på grund av tidsbrist och det är vi på A. Pettersson Bygg mycket tacksamma för. När Magnus inte snickrar så skriver han böcker om Blekinges historia.  (När blev Blekinge danskt)

Telefon: 0731 – 49 93 30
E-post: magnus.edekling@petterssonsbygg.se

TIM JOHANSSON
Snickare
Snickrar hela dagarna ihop med Jim och gör det bra. Helger ägnar Tim åt jakt och fiske, kvällar blir det gym och kanske även en del jakt på högklackade fasaner, har numera slutat jaga om kvällarna.  Bor i Karlskrona m. familj

Telefon: 0709-23 45 73
E-post: tim.johansson@petterssonsbygg.se

VIKTOR JOHANNESSON
Snickare
Viktor har varit hos oss sedan skoltid, han är nu vuxen snickare som klarar av det mesta han blir tilldelad, kvällar blir det gym (ska bli vacker o grym)och helger blir det fotboll och krogen.

Viktor bor i Karlskrona.

Telefon: 0709-37 85 15

DANIEL LÖVGREN
Snickare
Daniel som har stor erfarenhet byggverksamhet har även jobbat som undertaksmontör i många år, Daniel valde att börja jobba hos oss och det är vi väldigt glada för, Daniel bor med sin familj i Rödeby

Telefon: 0768-35 82 26

SEBBE MALMBORG
Snickare
Sebbe har som vuxen  valt att omskola sig till snickare och det tycker vi är kanon, för Sebbe är en mycket bra arbetskamrat som har blivit  en superduktig snickare och kommer  med all säkerhet att bygga vilket hus som helst. Till vardags byter Sebbe gärna hammaren till grilltång.

Bor i Karlskrona med sin familj

Telefon: 0709-60 78 01

DENNIS GLIMMEFORS
Snickare
Dennis som även han i vuxen ålder valt att omskola sig till snickare har jobbat några år som snickare och gör det bra. Vi har en ambition på företaget att han skall bli lika bra snickare som sångare, för på fritiden tränar Dennis sina stämband flitigt med skönsång. Dennis bor med sin familj i Rödeby

Telefon: 0735-00 16 17

MAX GUSTAVSSON
Snickare

Max är en fullfjädrad snickare som är både noga och snabb ,en egenskap som är guld värd hos en hantverkare. Max bor med sin familj i Eringsboda.

 

Telefon:0730-599987

MAGNUS GRAUFFMAN
Snickare

Magnus är en mästare på både snickeri och betongarbete, man vet med all säkerhet att reklamationer existerar inte i Magnus värld allt blir 100 % perfekt. När Magnus inte snickrar så drar han upp stora fiskar i Bergkvara, tror faktiskt dom största…!!

Telefon:0705-519558

HOLGER JINNEVIK
Snickare

Holger har valt att flytta till Hasslö från Skåne, och det är vi tacksamma för, driven kille som alltid är positiv och en glad, när han inte svingar hammaren så är han på golfbanan och svingar klubban.

Telefon:0736-665981

ISAC JONASSON
Lärling

Isac som har nu blivit stor och slutat skolan vill mest av allt att bli lika bra snickare som hockeyspelare, och det tvivlar vi inte en sekund på, mycket duktig kille som är en man vill ha i laget, vi hälsar alla Isac välkommen till firman!

Telefon:0708-900544

RONNIE NILSSON
Ägare
Efter en tids tjänstledighet är Ronnie tillbaka på företaget och det är vi alla väldigt tacksamma för. Ronnie är numera delägare och VD. Nilsson reser gärna med familjen till ett snöfritt land när tillfälle ges.

Telefon: 0731 – 49 93 35
E-post: ronnie.nilsson@petterssonsbygg.se

ANDERS PETTERSSON
Ägare

Har drivit byggföretag i ca.30 år och tycker att regering och myndigheter gör det bara enklare och enklare för varje år som går att driva företag, mer papper än spik går det åt……!!!!

Telefon: 0708-99 14 17
E-post: info@petterssonsbygg.se

SUSANNE ABRAHAMSSON
Kontor
Ser till att alla leverantörer,UE får betalt! Gift med honom som är mer på arbetet än hemmet.

Telefon: 0733-50 51 53
E-post: info@petterssonsbygg.se

    Ditt namn (obligatorisk)
    Din epost (obligatorisk)
    Ditt telefonnummer (obligatorisk)
    Ämne (obligatorisk)
    Ditt meddelande (obligatorisk)

    Start typing and press Enter to search