Kontakta oss

Kontakta oss

Adress:

Silvervägen 5
371 50 KARLSKRONA

Telefon:

0731-499335
el. 0732-954203

JIM KARLSSON
Snickare
Jim är en herre i sina bästa år, mycket kompetent snickare som löser allt som har med byggnation att göra,när han inte bygger så snörar han gärna på sig skridskor eller jympadojjor. Jim bor i Listerby med sin familj.

Telefon: 0709 – 49 93 38
E-post: jim.karlsson@petterssonsbygg.se

PATRIK SJÖSTEN
Snickare
Patrik sköter våra försäkringsskador samt utför arbete åt fastighetsbolag. Patrik är lika duktig med dammsugaren som med hammaren. Patrik största fritidsintressen är jakt.Patrik bor “pa” Jämjö

Telefon: 0731 – 49 93 36
E-post: patrik.sjosten@petterssonsbygg.se

ANDREAS GUSTAVSSON
Snickare
Andreas har stor erfarenhet av försäkringsskador men är även duktig på övrigt snickeri. Renoverar sitt hus på fritiden.Andreas kamperar ihop med Magnus Edekling,mycket bra team som löser det mesta inom bygg. Andreas bor i Ramdala.
Telefon: 0731 – 49 93 32
E-post: andreas.gustavsson@petterssonsbygg.se

ANDREAS ENGDAHL
Snickare
Andreas är allkonstnären med stort kunnande inom såväl kakel och klinkers som snickeriarbeten,hjäper även till med kalkylarbete. Kör helst sin endurohoj på fritiden.Har nära till endurobanan,bor i Rödeby

Telefon: 0731 – 49 93 34
E-post: andreas.engdahl@petterssonsbygg.se

MAGNUS EDEKLING
Snickare
Magnus bor i Rödeby med sin familj, har en lång erfarenhet av snickeriarbete har tillsammans med sin far drivit eget i många år. Magnus valde att bli anställd på grund av tidsbrist och det är vi på A. Pettersson Bygg mycket tacksamma för. När Magnus inte snickrar så skriver han böcker om Blekinges historia.  (När blev Blekinge danskt)

Telefon: 0731 – 49 93 30
E-post: magnus.edekling@petterssonsbygg.se

RONNIE NILSSON
Snickare | Tjänstledig
Ronnie är en arbetsmaskin som är otroligt effektiv och duktig. Hade kloning varit tillåten, skulle Ronnie varit ämnet! Reser gärna med familjen till ett snöfritt land,när han inte släcker bränder med Eringsboda brandkår.Ronnie är tjänstledig för tillfället.

Telefon: 0731 – 49 93 35
E-post: ronnie.nilsson@petterssonsbygg.se

MAX GUSTAVSSON
Snickare
Max som har varit hos oss i många år och gått i lära hos Ronnie,har nu verkligen visat att han är en kompetent snickare som löser alla uppgifter han blir tilldelad.

Max bor i Eringsboda

Telefon: 0731 – 49 93 35
E-post: max.gustavsson@petterssonsbygg.se

RASMUS SJÖSTEN
Snickare
Rasmus har många strängar på sin lyra. Snickeri, skogsbruk, jordbruk och jakt är saker som intresserar den unge Rasmus. Vad Rasmus jagar om kvällarna vet han bara själv… Driftig kille trots sin unga ålder.
Bor i Jämjö.

Telefon: 0731 – 49 93 31
E-post: rasmus.sjosten@petterssonsbygg.se

ANDREAS JOHANSSON
Snickare
Andreas är våran allt i allo,kör vilken maskin som helst,men är även duktig med hammaren när det behövs.  Bor med sin familj i Rödeby

Telefon: 0731 – 49 93 32
E-post: andreas.johansson@petterssonsbygg.se

KRILLE FOLKESSON
Snickare

Krille började som lärling från skolan hos oss,och är nu på väg att bli fullbetald snickare med ambitioner på att bli en snickare av världsklass,och det tror vi med att han kommer att bli.

Telefon: 0768-684991
E-post: krille.folkesson@petterssonsbygg.se

JOHN OLSSON
Snickare
John bor på Sturkö och bor man där då är väl jakt och fiske mest intressant,efter brudar givetvis!
John är en driven kille med ambitioner på att bli en supersnickare,och det gillar vi.

Telefon: 0768-842515
E-post: john.olsson@petterssonsbygg.se

HENRIK NILSSON
Snickare
Henrik har valt att passera smålandsgränsen och börjat sin anställning hos oss,och det är vi väldigt glada för.Henrik springer gärna och jagar boll på sin fritid. Bor i Nättraby med sin familj.

Telefon: 0768-309492
E-post: henrik.nilsson@petterssonsbygg.se

ANDERS PETTERSSON
Ägare
Anders är företagets ägare och den som försöker hålla ihop alla trådar. Allt från snickare, konstruktör, administratör, inköpare, konsult, arkitekt, skatteexpert, personalansvarig, IT ansvarig, logistikansvarig, kundansvarig, ekonomiansvarig… Vad håller man på med?Anders bor i metropolen Holmsjö.

Telefon: 0708 – 99 14 17
E-post: info@petterssonsbygg.se

TIM JOHANSSON
Snickare
Snickrar hela dagarna ihop med Jim och gör det bra. Helger ägnar Tim åt jakt och fiske,kvällar blir det gym och kanske även en del jakt på högklackade fasaner. Bor i Karlskrona.

Telefon: 0709-234573
E-post: tim.johansson@petterssonsbygg.se

HENRIK HIDNÄS
Snickare   

Henrik har liksom Krille börjat som lärling från skolan hos oss,och jobbar nu mot att bli fullgod snickare.Henrik gillar att träna på gym,hoppas på att bli vacker & grym. Henke bor i Karlskrona

Telefon: 0708-396322
E-post: henrik.hidnäs@petterssonsbygg.se

PER PETERSSON
Arbetsledare
Per är Anders högra hand och arbetar främst som arbetsledare, men snickrar även när det behövs. Per är ”klippan” som håller i det mesta och har stor erfarenhet av småhusbyggnation. När han inte är på jobbet, reser han gärna dit där det är lite varmare och lugnare.Per bor i Karlskrona.

Telefon: 0732 – 95 42 03
E-post: per@petterssonsbygg.se

SUSANNE ABRAHAMSSON
Kontor
Ser till att alla leverantörer,UE får betalt! Gift med honom som är mer på arbetet än hemmet.

Telefon: 0733-505153
E-post: info@petterssonsbygg.se

Ditt namn (obligatorisk)
Din epost (obligatorisk)
Ditt telefonnummer (obligatorisk)
Ämne (obligatorisk)
Ditt meddelande (obligatorisk)

Start typing and press Enter to search